Publicitat
Esports

La continuïtat d’Ortega, en perill

El porter Jose Ortega, capità del primer equip del Terrassa FC, manté diferències amb el club en la negociació de la seva renovació. En situació similar està el defensa Lucas Viña

Ortega, a la dreta, en un partit d'aquesta temporada / Nebridi Aróztegui

El futur del capità del Terrassa FC , Jose Ortega, a la porteria del conjunt egarenc està en dubte a causa de les notables diferències existents en la negociació de la seva renovació. Ortega ha mantingut els primers contactes al respecte i els plantejaments d’una part i l’altra estan força allunyats. Malgrat que encara hi ha trajecte i marge de negociació, en el club s’admet que a hores d’ara les diferències són destacades. Ortega és un dels futbolistes a qui s’ha ofert la renovació després del fitxatge de Jordi López com a entrenador. El tècnic ha començat a avaluar amb el director esportiu, Miquel Ezequiel, l’escenari actual i les necessitats de cara a la nova temporada.

La figura d’Ortega té un pes indiscutible en el Terrassa FC. Sorgit dels equips inferiors, ha estat nou temporades a la primera plantilla (amb una cessió al Júnior i una temporada al Granollers) i ha disputat més de 200 partits. Ha estat considerat com un dels millors porters de Tercera Divisió.

En una situació semblant es troba el defensa Lucas Viña. També amb ell s’han produït els primers contactes després d’oferir-li la renovació, però les posicions de totes dues bandes són força distants en l’aspecte econòmic.

Per altra banda, hi ha converses avançades en sentit positiu amb Jaume Pascual i la pròxima setmana es parlarà amb Castillo, amb diverses ofertes i a qui es vol renovar. La cúpula esportiva del Terrassa FC vol resoldre la situació dels jugadors que han estat al club aquesta darrera temporada. Cal recordar que hi ha un nombre notable amb contracte en vigor (Àlex Fernández, Arranz, Galeano, Pelegrín, Adri Lledó, Mico, Agudo, Akito, Salva i Josu) , encara que el fet que l’equip entreni al matí pot fer variar alguns plantejaments perquè hi ha jugadors que no podran compaginar-ho amb els seus horaris laborals.

Reunió amb el San Cristóbal
El president del Terrassa FC, Jordi Cuesta, va mantenir ahir una reunió amb el regidor d’Esports, Miguel Ángel Moreno, per seguir tractant el trasllat del primer equip al camp municipal de Ca n’Anglada la pròxima temporada. El procés està quasi resolt i contempla el canvi de la gespa artificial de la instal·lació parroquial. La pròxima setmana està prevista una reunió amb els responsables del San Cristóbal per tractar temes referits a la logística necessària perquè el Terrassa s’instal·li en el nou escenari.

Publicitat
La continuïtat d’Ortega, en perill
To Top