Publicitat
Esports

L’agencia Edeon es fa un club a mida, el CH Valldoreix

Els serveix com a banc de proves d’accions de màrqueting

El Club Hoquei Valldoreix funciona des de fa un any

Edeon, una agència catalana especialitzada en màrqueting de continguts, ha decidit crear el Club Hoquei Valldoreix i l’utilitzarà per a posar en pràctica la seva estratègia professional. Els serveix com a banc de proves d’accions de màrqueting que impulsen en les estratègies de molts dels seus clients.

El fundador de l’agència, Lluís Feliu, assenyala: “Vam presentar el nou club en plena pandèmia. El vam promocionar i vam començar a entrenar amb pocs nens. Les xarxes, els mitjans, la publicitat i els patrocinadors han demostrat que el màrqueting és clau per tal que un projecte neixi, creixi, evolucioni i es consolidi”.

Edeon ha estat pionera a l’hora de fer-se un club a mida, per a analitzar la seva evolució a mesura que hi aplica accions de màrqueting. “Se’ns va acudir la idea de crear quelcom propi des de zero. El club ja està consolidat”, diu.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top