Publicitat
Esports

El CN Terrassa guanya en tres categories del seu torneig de bàsquet

La competició es va disputar en quatre categories sèniors

L'equip sènior "A" del CN Terrassa va ser el millor en l'apartat femení
Publicitat

El Club Natació Terrassa va organitzar el cap de setmana passat un torneig de pretemporada de bàsquet. La competició va estructurar-se en quatre categories, amb presència d’un conjunt sènior de l’entitat en cadascuna d’elles. El club egarenc va adjudicar-se el triomf en tres de les quatre categories.

Les dues categories masculines van comptar amb la participació de sis equips distribuïts en dos grups de tres. El primer de cada grup va accedir a la final, mentre els segons i els tercers es van enfrontar entre ells després de la fase de grups. La categoria “A” va aplegar equips de Copa Catalunya i de Primera Catalana. L’equip de Vicente Gómez va imposar-se en vèncer els tres partits que va disputar. Va acabar líder del grup 1 en derrotar el CE Sant Nicolau (105-72) i el QBasket Sant Cugat (78-69) i, en la gran final, va batre el CB Prat, líder del grup 2, per 57 a 47. En la categoria “B”, adreçada a equips de Segona i Tercera Catalana, el títol va correspondre a l’Escola Pia Sarrià “B”, que va desfer-se del CN Terrassa “B” (76-70) i del CB Coll (60-57) en la fase de grups i que va derrotar la UB Sant Adrià “B” en la gran final (61-42). L’equip local va finalitzar en cinquè lloc.

Doble èxit en categoria femenina

Les dues categories femenines van aplegar quatre equips que es van enfrontar pel sistema de lligueta tots contra tots. En la categoria femenina “A”, amb equips de Copa Catalunya i Primera Catalana, el CN Terrassa va vèncer amb claredat en superar els tres rivals contra els quals es va enfrontar, el Manresa CBF (61-57), la UE Sant Cugat (74-46) i el CB Granollers (76-44). L’equip local va signar la mateixa trajectòria en la categoria “B”, integrada per equips de Segona i Tercera Catalana. El CN Terrassa va batre la JET “B” (46-37), el CB Can Parellada (69-22) i la UB Llefià (57-41).

Publicitat
El CN Terrassa guanya en tres categories del seu torneig de bàsquet
To Top