Publicitat
Esports

Victòries dels equips femenins de CD Terrassa i Club Egara

Jornada rodona amb dues victòries davant la Real Sociedad i el Júnior

Publicitat

Jornada rodona per els equips terrassencs de la Divisió d’Honor femenina de hockey. Tant el Club Egara com el CD Terrassa han sumat els tres punts en els partits de la cinquena jornada de la competició disputada aquest dimarts. Ara, els dos equips locals sumen sis punts en una classificació que s’iguala de forma més que notable.

El CD Terrassa va sumar la seva segona victòria del campionat, superant per 2 a 0 a les Pedritxes la Real Sociedad. Després de la dura derrota encaixada el diumenge al camp del Júnior, el conjunt de Ramon Rius va saber superar-se amb una actuació convincent. El partit es va mantenir equilibrat fins al tram final, quan les locals van anotar els dos gols. El primer va arribar en el minut 61, en una acció de penal córner que va transformar Naia Alonso. Amb el marcador favorable, el CD Terrassa va gestionar el resultat i en els darrers instants va ampliar les diferències amb un altre gol de penal córner, en aquest cas transformat per Estel Forte.

Publicitat

El Club Egara, per la seva banda, va derrotar per 1 a 0 el Júnior de Sant Cugat. Les del Pla del Bon Aire arribaven al partit després de caure al camp del Taburiente, mentre que el seu rival acabava de golejar el CD Terrassa. Malgrat això, el conjunt dirigit per Albert Massaguer va signar un partit molt convincent i va saber fer front a un potent rival que no volia despenjar-se de les primeres posicions del campionat.

L’Egara també necessitava els punts i no va fallar amb una defensa sòlida que va impedir els atacs rivals. En el minut 50 va arribar l’únic gol de l’encontre, anotat per Sofia Keenan. Amb el marcador favorable, les del Pla del Bon Aire van gestionar amb encert.

Publicitat
Victòries dels equips femenins de CD Terrassa i Club Egara
To Top