Publicitat
Esports

L’Atlètic acull el campionat català de tennis en cadira de rodes

La competició se celebrarà entre dijous i diumenge

Publicitat

Les instal·lacions de l’Atlètic Terrassa a Can Salas seran l’escenari del Campionat de Catalunya de tennis en cadira de rodes, una competició Open que començarà aquest dijous i es perllongarà fins diumenge. Prendran part un total de 23 jugadors, distribuïts en dos grups segons el seu rànquing.

El principal atractiu esportiu del torneig serà la presència del jugador gallec Martín de la Puente, número 1 del rànquing espanyol i 9 del món. Paralímpic en els recents Jocs de Tòquio, és el jugador espanyol que ha tingut una millor posició en la classificació mundial. Ell serà el favorit a un títol que serà disputat, ja que en el quadre principal competiran quatre jugadors situats en el “top ten” estatal. El català Quico Tur, número 3 d’Espanya i 44 del món, és un altre dels noms propis d’una competició que ha guanyat en diferents oportunitats.

El campionat celebra la seva trentena edició, de les quals vint s’han celebrat a Can Salas. Ara feia cinc anys que no aterrava a les instal·lacions de l’Atlètic.

Publicitat

El quadre principal comptarà amb la participació de dotze jugadors i el segon quadre tindrà la participació d’onze esportistes. Només una dona prendrà part en el torneig. L’escola de tennis en cadira de rodes de l’Atlètic Terrassa, nascuda l’any 2010, comptarà amb la participació de quatre representants en el segon quadre.

A més de la competició, els organitzadors han preparat per dissabte al matí una jornada de promoció d’aquest esport, en la qual qualsevol persona podrà tastar el tennis en cadira de rodes. També s’ha organitzat una competició per jugadors veterans que comptarà amb la presència de cinc participants.

Publicitat
L’Atlètic acull el campionat català de tennis en cadira de rodes
To Top