Publicitat
Esports

Amantini, novetat en el San Cristóbal-Vilafranca

Els d’Oliver Ballabriga visiten un camp sempre complicat per a ells

Els parroquials volen tornar de Vilafranca amb els tres punts / LLUÍS CLOTET

En un dels duels més apassionants de la novena jornada, el San Cristóbal visitarà aquest dissabte a les 17 hores el municipal de Vilafranca del Penedès per enfrontar-se a un rival que té només un punt per sota a la classificació. Els de Ca n’Anglada són sisens amb els mateixos dos equips que els precedeixen: FE Grama i UE Sant Andreu, mentre que els de la capital de l’Alt Penedès són setens amb 12 punts. Els egarencs venen de guanyar per 3 a 1 el Castelldefels i volen sumar la seva segona victòria consecutiva. Abans havien perdut a Olot per 3 a 1 i a casa amb el Vilassar de Mar per 0 a 1.

La gran novetat en el conjunt que prepara Oliver Ballabriga serà el debut del central de 37 anys Juan Pablo Amantini, que disposa ja de l’alta federativa i podria alinar-se amb els seus nous companys. Amantini arriba procedent del CE Manresa. El club ha donat de baixa a Jairo per tal de poder incorporar l’excentral del Terrassa FC.

Ballabriga té tots els seus jugadors disponibles per visitar un camp on ha caigut les tres darreres temporades. “El Vilafranca és un dels millors equips de la categoria. Serà un partit molt complicat per nosaltres, però sortirem a guanyar, com sempre”. El San Cristóbal buscarà un nou triomf a fora de casa per mantenir-se en les30 que actualment ocupa.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top