Publicitat
Esports

Es busquen 400 “Hockey Lovers” per al Mundial femení

La moqueta de l’Estadi serà de color blau i estarà llesta a finals d’abril

El president de las Federació Espanyola, Santi Deó, al costat de Miguel Ángel Moreno i Òscar Gallego / NEBRIDI ARÓZTEGUI

La Masia Freixa ha acollit una nova presentació de la Copa del Món femenina de hockey que acollirà Terrassa (conjuntament amb la ciutat neerlandesa d’Amstelveen) els 17 primers dies del proper mes de juliol. En breu es realitzarà una visita d’obres a l’Estadi Olímpic de Terrassa i al seu entorn. La comissió organitzadora ha anunciat que necessita fins a 400 voluntaris per dur a terme les diferents tasques durant la competició, que arrencarà d’aquí a menys de vuit mesos a l’Estadi Olímpic de Terrassa. Al gener es coneixerà ja el nom de les 16 seleccions classificades (Espanya i els Països Baixos ho estan d’ofici). Terrassa acollirà dos dels quatre grups de quatre equips durant la primera fase i Amstelveen els altres dos, tot i que les eliminatòries finals tindran lloc a la nostra ciutat. Els camps del Club Egara, l’Atlètic, el Línia 22 i el CD Terrassa s’utilitzaran per a l’entrenament de les diferents seleccions.

La superfície serà de color blau

Al mes de febrer es realitzarà una nova presentació del Mundial femení i s’anunciarà ja la composició dels grups. A finals d’abril, l’Estadi Olímpic estarà ja completament enllestit. El terreny de joc serà de color blau, de les mateixes característiques que el dels passats Jocs Olímpics de Tòquio. Al maig, dos mesos abans de l’event, s’hi organitzarà una competició (previsiblement un 4 Nacions femení) que servirà de test per a l’organització i els voluntaris.

Òscar Gallego, responsable del comitè organitzador, ha explicat que tots aquells que hi estiguin interessats poden convertir-se en voluntaris inscrivint-se al web www.terrassa2022.com. Segons les necessitats de cada àrea, la xifra global de voluntaris és de 424 persones (dos torns de 212). “Volem arribar als 700 voluntaris, ja que a darrera hora sempre hi ha baixes”, ha assenyalat Gallego.

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Terrassa, Miguel Ángel Moreno i president del comitè organitzador, ha obert l’acte d’avui recordant que “Terrassa demostrarà un cop més que és una ciutat cosmopolita, esportiva i culturalment viva. Som davant del nostre millor repte després dels Jocs Olímpics de Barcelona’92. Estic convençut que tornarem a ser a l’alçada”. Moreno s’ha mostrat convençut que “el Mundial serà un gran aparador per a la projecció de la ciutat”. A més, els primers dies de competició, els partits coincidiran amb la celebració de la Festa Major.

S’han mostrat dos vídeos convidant a la participació dels voluntaris. El primer l’ha protagonitzat la migcampista internacional terrassenca Georgina Oliva i en el segon s’hi veia gent de diversos clubs i entitats que animaven a la participació.

“Hockey Lovers” és el leit-motiv que han triat els organitzadors per canalitzar totes les aportacions desinteressades de la ciutadania, vinguin de dins o de fora del món del hockey. A Instragram s’ha obert un compte amb el nom de “Thescoophockey” on s’anirà informant de l’evolució de l’organització. “El hockey té un segle d’història a casa nostra i estem convençuts que tots estarem a l’alçada d’un esdeveniment com aquest”, ha assenyalat Gallego.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top