Publicitat
Esports

El fitxatge de Xavi pel FC Barcelona, tancat

Xavi signa fins al 2024 i arriba amb el seu cos tècnic amb tres terrassencs

Xavi Hernández s'ha acomiadat aquest divendres de l'Al-Sadd / Al-Sadd

El fitxatge de Xavi Hernández com a entrenador del FC Barcelona ja està tancat i només manca que el FC Barcelona el faci oficial. Aquesta tarda s’ha produït l’acord entre les tres parts (Xavi, FC Barcelona i Al Sadd) per facilitar la sortida del tècnic terrassenc del seu actual club, amb qui tenia contracte fins al 2023, i donar llum verda a la seva arribada al club blaugrana. Xavi signarà un contracte fins al 2024 i arribarà amb el seu actual cos tècnic, amb tres terrassencs més com a integrants del seu equip de confiança. El dissabte està previst que Xavi voli amb destinació a Barcelona i el dilluns serà presentat com a nou entrenador del FC Barcelona. El seu debut es produirà en el derbi contra l’Espanyol. Aquest divendres al matí l’Al Sadd havia anunciat l’acord mitjançant el pagament de la clàusula de sortida, extrem que el Barça no va confirmar.

Xavi Hernández va deixar el Barça fa sis anys i mig i ha guanyat set títols com a entrenador de l’Al-Sadd. Aquest divendres s’ha acomiadat dels seus jugadors en un emotiu acte en el qual s’ha vist a Xavi Hernández plorar en el moment de l’adeu.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
El fitxatge de Xavi pel FC Barcelona, tancat
To Top