Publicitat
Esports

Vuit terrassencs a la llista definitiva per al Mundial sub-21 de l’Índia

L’Atlètic aporta cinc jugadors a la selecció espanyola

El migcampista de l'Atlètic Pepe Cunill, esquerra, durant un amistós amb la selecció espanyola absoluta, a Ourense

El seleccionador espanyol sub-21 de hockey Alejandro Siri ha facilitat la llista definitiva de 18 jugadors que disputaran el Mundial de la categoria a la ciutat índia de Bhubaneswar. Vuit d’ells són terrassencs. Es tracta de Jordi Bonastre, Pau Cunill, Xavier Barutel, Pepe Cunill i Pol Cabré-Verdiell (Atlètic Terrassa); Aleix Vericat i Edu de Ignacio-Simó (CD Terrassa); i Gerard Clapés (Club Egara).

Completen la llista els següents deu jugadors: Álvaro Portugal, Borja Lacalle i Ignacio Abajo (Club de Campo); Luis Calzado i Guillermo Fortuño (RC Polo); Francisco Matorras i Ignacio Álvarez (RS Tenis); Oriol Bozal (Júnior); Rafael Vilallonga (RC Jolaseta); i Manuel Rodríguez (Complutense). El segon entrenador és el terrassenc Arseni Sañé.

El Mundial sub-21 es disputarà entre el 24 de novembre i el 5 de desembre. nquadrada al grup “C”, la selecció espanyola sub-21 s’enfrontarà a la primera fase a les seleccions de Corea del Sud, Països Baixos i Estats Units. Debutarà el dijous 25 d’aquest mes de novembre davant dels americans. La final del torneig està prevista pel diumenge 5 de desembre.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top