Publicitat
Esports

Egara-Atlètic masculí i Egara-Júnior femení, aquest dissabte a la Copa

La final de diumenge a les 14 hores la jugarà un equip terrassenc

El conjunt femení del Club Egara s'enfrontarà aquest diumenge a les 11 hores al Júnior en la primera semifinal de la Copa de la Reina / NEBRIDI ARÓZTEGUI

El hockey terrassenc ha classificat els seus tres equips per a les semifinals de la Copa del Rei i la Copa de la Reina que se celebra fins diumenge a les instal·lacions de l’RC Polo de Barcelona.

Després de la disputa dels quarts de final d’avui, es coneixen ja les semifinals de la Copa del Rei que es disputaran aquest dissabte al camp Josep Marquès. A les 15 hores, l’Atlètic Terrassa s’enfrontarà al Club Egara en un derbi terrassenc que garanteix ja d’entrada la presència d’un representant local a la final de diumenge a les 14 hores. L’Atlètic ha eliminat per 2 a 1 el Complutense i el Club Egara s’ha desfet del Júnior de Sant Cugat per 2 a 1 als “shoot-outs” després d’empatar a tres gols.

La segona semifinal enfrontarà a les 17 hores els amfitrions de l’RC Polo amb el Club de Campo. Els de Roger Pallarols han batut per 4 a 1 l’RS Tenis, mentre que els madrilenys s’han desfet per 4 a 2 del FC Barcelona.

Egara-Júnior, semifinal de la Copa de la Reina

A la Copa de la Reina, el Club Egara és l’únic representant egarenc. Els d’Albert Massaguer, que segueix sancionat i no podrà seure a la banqueta, s’enfrontarà aquest dissabte a les 11 hores al vigent campió, un Júnior que va empatar a 1 amb el Polo i es va acabar imposant per 5 a 4 a la tanda de “shoot-outs”. La segona semifinal enfrontarà a les 13 hores el Club de Campo i el Taburiente. En el seu duel de quarts de final d’avui, les madrilenyes han golejat per 5 a 1 les càntabres, mentre que les canàries han empatat a un gol amb el Complutense madrileny. El guanyador d’aquest quart duel de quarts de final de la Copa de la Reina ha estat el Taburiente, que s’ha imposat per 5 a 4 a la tanda de llançaments de “shoot-outs”.

Les finals es disputaran diumenge: a les 11 hores començarà la de la Copa de la Reina, mentre que a les 14 hores arrencarà la de la Copa del Rei.

Igual que divendres, Diari de Terrassa oferirà un seguiment minut a minut de tot el que passi dissabte i diumenge en0 els duels amb participació terrassenca.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top