Publicitat
Esports

Jordi Sánchez i Paula Juárez, millors atletes de la UAT

Els guardons es van lliurar en una nova edició de la Nit de la UAT

Els atletes de la UA Terrassa amb les noves equipacions d'aquesta temporada

La Unió Atlètica Terrassa va celebrar a l’Auditori Municipal una nova edició de la Nit de la UAT, l’acte en el qual el club egarenc d’atletisme premia els millors atletes de l’any. Va ser present el regidor d’Esports, Miguel Ángel Moreno en una vetllada presentada per Ferran Campins i amenitzada amb la música de la compositora Elisabet García i l’humor del còmic Toni García.
Els protagonistes de la jornada pel que fa als premis més destacats van ser Jordi Sánchez i Paula Juárez. Ambdós van rebre el premi a millors atletes de l’any. Jordi Sánchez va veure premiada una temporada en la qual va ser cinquè d’Espanya en categoria absoluta en la disciplina de llançament de javalina. Paula Juárez, per la seva banda, va ser cinquena a nivell estatal a la categoria sub-23 en la prova de 10.000 metres marxa.

Per altra banda, Domingo Ortega i Maria Casanova van ser distingits com a millors atletes màster. Va ser un dels moments més emotius de l’acte, per la retirada de la velocista del club local. En l’apartat sub-23, el premi va correspondre Iván Azuara, especialista en els 400 metres, i la saltadora de llargada Anna Sasot.

En la categoria sub-20, els premis van ser per a l’heptatleta i triplista Gerard Fuentes i la saltadora Queralt Pey. Mentre que en categoria sub-18, l’heptatleta Adrià Priego i la vallista Judit Cara van ser nominats com els millors de l’any. Finalment, en l’apartat sub-16, el medallista estatal de 1.000 metres llisos Àlex Pintado i la vallista Neret Meya van rebre el guardó de la seva categoria.

Beca Kia
El relleu absolut de 4×400 metres llisos, format per Vlad Katerynchuk, Zaka Cherkaoui, Iván Azuara i Joan Fuentes, campions de Catalunya i finalistes del Campionat d’Espanya, van rebre la beca Kia de 500 euros que premia els atletes més destacats de la temporada.
Finalment, l’acte va servir per presentar a tots els components dels grups d’escola de l’entitat i també als entrenadors de tecnificació. En aquest cas, destaca la incorporació al club egarenc del tècnic de fons Mustapha Lourchit, que ha estat entrenador de diferents atletes olímpics i paralímpics al llarg de la seva trajectòria.

Noves equipacions

Per altra banda, la Unió Atlètica Terrassa ha presentat la seva nova equipació esportiva. Ha estat dissenyada per Pau Marqués i produïda per l’empresa catalana Inverse. L’equipació està inspirada en la ciutat, mostrant l’skyline de la ciutat, amb edificis i monuments reconeixibles com el dedicat a la Dona Treballadora, la Masia Freixa, el Mercat de la Independència, l’ajuntament o la Torre del Palau.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Jordi Sánchez i Paula Juárez, millors atletes de la UAT
To Top