Publicitat
Esports

Quatre terrassenques a la primera llista de la selecció espanyola femenina

La selecció es concentrarà a València entre el 27 de novembre i l’1 de desembre

El seleccionador espanyol femení, Adrian Lock, ha fet pública la seva primera llista després d’haver disputat els Jocs Olímpics de Tòquio. Hi apareixen 20 jugadores, que entre el dissabte 27 de novembre i el dimecres 1 de desembre es concentraran a València.  La selecció disputarà dos amistosos davant d’equips masculins. Es tracta del primer pas de cara a la preparació del Campionat del Món femení que es disputarà a Terrassa entre els dies 1 i 17 de juliol de l’any 2022.

Quatre de les jugadores internacionals són terrassenses. Es tracta de Clara Badia (Mannheimer), Georgina Oliva (Júnior), Marta Segú (RC Polo); i Clara Ycart (Düsseldorf).

La resta de convocades són les següents: Mari Ángeles Ruiz, María López, Candela Mejías, Bea Pérez, Begoña García i Alejandra Torres-Quevedo (Club de Campo); Xantal Giné, Constanza Amundson i Florencia Amundson (RC Polo); Patricia Álvarez, Ana Calvo i Lucía Jiménez, (Complutense); Maialen García i Laia Vidosa (Júnior); Belén Iglesias  i Lara Pampín (GTHGC). Es tracta d’una convocatòria en las qual hi falten jugadores que sí seran al Mundial. Algunes d’elles preparan el Mundial sub-21 femení que es disputarà a Sudàfrica del 5 al 16 de desembre.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top