Publicitat
Esports

Espanya-Alemanya, dimecres als quarts de final del Mundial sub-21

Superioritat absoluta amb quatre gols dels germans Cunill

Edu de Ignacio-Simó, al mig, celebra el 3 a 0 amb Pepe Cunill / FIH

La selecció espanyola sub-21 de hockey ha tancat la primera fase del Mundial que se celebra a la ciutat índia de Bhubaneswar golejant per 9 a 0 Corea del Sud.

El combinat que prepara Alejandro Siri ha acabat segon de grup per darrere dels Països Baixos i dimecres vinent a les 6 del matí (hora catalana) disputarà el primer duel dels quarts de final contra Alemanya, primer del grup “D”.Bèlgica-Índials alemanys, Espanya jugarà la primera semifinal contra el guanyador del Bèlgica-Índia. Els altres dos duels de quarts de dimecres seran: Països Baixos-ArgentinaFrança-Malàisia.

Les semifinals seran divendres a les 12 i a les 15 hores i la gran final diumenge a les 15 hores.

Tot i que en tenia prou amb un empat davant dels sudcoreans, Espanya ha fet un molt bon partit i li ha endossat nou gols a un rival que amb prou feines l’ha exigit en defensa. Els vuit internacionals egarencs han participat en aquest duel que ha tancat la primera fase del Mundial. Els germans Pepe i Pau Cunill han fet dos gols cadascun i Edu de Ignacio- Simó també ha marcat.

Els gols han anat “in-crescendo”. Guillermo Fortuño ha obert el marcador als vuit minuts. Ja al segon quart, Pepe Cunill de penal-córner i Edu de Ignacio Simó han dut l’electrònic al descans amb un 3 a 0 que deixava el matx encarrilat.

Sis dianes més han arribat als dos darrers quarts, que han estat un autèntic monòleg espanyol. Dos de jugada d’Ignacio Abajo i un de penal de Pepe Cunill al tercer quart han eixamplat l’avantatge fins el 6 a 0.

Al quart període, una diana de Rafael Vilallonga i dos de penal de Pau Cunill als cinc darrers minuts han significat el 9 a 0 definitiu.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top