Publicitat
Esports

Espanya s’enfrontarà a Itàlia als quarts de final de l’Europeu de Madrid

L’equip on milita l’egarenc Jordi Ruiz va caure per 54 a 73 davant d’Alemanya al darrer partit de la primera fase

Jordi Ruiz va anotar 11 punts contra els alemanys

La selecció espanyola de bàsquet en cadira de rodes ha tancat la primera fase de la competició en segona posició al grup “A”. El combinat que prepara Abraham Carrión va encaixar en aquest cinquè i darrer partit la seva primera derrota. Va caure per 54 punts a 73 davant d’Alemanya. L’aler terrassenc Jordi Ruiz va anotar 11 punts en aquest cinquè partit de la competició que se celebra a Madrid. Aquest Europeu és classificatori per al Mundial de l’any vinent a Dubai.

Espanya ha acabat en segona posició del grup “A” amb un balanç de quatre triomfs i una sola derrota i s’enfrontarà a Itàlia a la ronda de quarts de final d’aquest Europeu. Els italians han acabat tercers del grup “B” amb tres victòries i dues derrotes. La resta d’aparellaments de quarts seran els següents: Alemanya-Àustria, Polònia-Països Baixos, i França-Gran Bretanya.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top