Publicitat
Esports

El CV Terrassa 2013 tancarà una primera fase sense obstacles

El conjunt de Vicky Cenalmor s’ha marcat l’objectiu de l’ascens a Primera Divisió, que podria obtenir de forma directa si queda primer de grup a la segona fase

L’equip terrassenc està completant una gran primera fase de la competició i encara no sap què és perdre aquesta temporada

El primer equip masculí del CV Terrassa 2013, que prepara l’entrenadora Vicky Cenalmor, s’ha capficat en assolir l’ascens de categoria aquesta temporada i treballa de valent per fer-ho possible. De moment, és el líder indiscutible del grup G de la Segona Divisió masculina, que domina amb 32 punts, nou més que el segon classificat, el CEV L’Hospitalet i que el tercer, el Panteres Grogues “B”, tots dos amb 23 punts. El balanç és totalment favorable als egarencs, que aquest cap de setmana visiten al Panteres Grogues “B”, i que la darrera jornada de la primera fase, tindran jornada de descans.

En total, els terrassencs han obtingut un ple de victòries fins ara i ha guanyat tots els partits que ha disputat fins ara, mentre que en els registres anotadors, han aconseguit 926 punts, per 672 en contra. En total, han estat onze triomfs, només un per un set de diferència.

Cinquena temporada

Cenalmor, que compleix la cinquena temporada entrenant al club egarenc, explica que “l’objectiu és molt clar, és pujar a la Primera Divisió” i afegeix que “la primera fase l’hem superat àmpliament i, a manca d’un partit, anem primers i no hem perdut cap partit”. Diu que “l’equip està rendint de manera fantàstica” i, de cara a la segona fase, on es jugaran l’ascens, comenta que “crec que tenim possibilitats, però serà una fase molt més complicada i serà molt més renyit i hi haurà més nivell” pel que fa als rivals.

Veu al seu equip “molt motivat i crec que tenim opcions” d’assolir l’ascens. Assegura que “a aquestes categories que no són professionals, potser el que més costa és treballar la gestió de l’error o la frustració perquè els resultats no arribin”. Cenalmor comenta que “els jugadors tenen la necessitat que, a tots els entrenaments, el rendiment sigui del 200% i que surtin molt cansats i no necessites sortir derrotat físicament d’un entrenament” perquè hagi estat una bona sessió.

Un factor important

També avisa que “no ha arribat la derrota i és un factor que em preocupa i veure com reaccionen si arriba”. Pel que respecta als favorits a l’ascens, explica que l’INEF Lleida “És un equip fort” i el virolai, que ha acabat invicte la primera fase. Afegeix al Rubí, que compta amb “un equip molt experimentat”.
En aquest sentit, l’entrenadora del conjunt terrassenc apunta que “el nostre equip és jove i té menys experiència” i et pots trobar a equips que no són molt forts físicament ni els millors, però “són gent experimentada que saben moure molt bé la pilota”. El partit d’aquest cap de setmana, diu “ens anirà bé després de les vacances de Nadal, ja que és contra un equip fort”.

Un sistema de competició amb dues fases

El sistema de competició de la Segona Divisió es basa en dues fases, una de lligueta, i una final de promoció i permanència. Hi participen 48 equips, dividits en set grups de vuit. A la segona fase, els grups continuen sent set, amb tres que lluitaran per l’ascens, que es formaran amb els tres primers millors classificats de cada grup de la primera fase més els tres millors quarts. Assoliran l’ascens directe a Primera els tres primers classificats de cada grup d’aquesta segona fase. Els segons i el millor tercer, tindran una nova oportunitat de pujar en la fase de promoció amb els equips de Primera Divisió.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top