Publicitat
Esports

Hugo Guardia, bronze en el Nacional aleví de ciclocròs

El ciclista de l’EC Vallès ha signat una gran actuació a Xàtiva

Hugo Guardia, a la dreta de la imatge en el podi

El ciclista Hugo Guardia, de l’Escola de Ciclisme Vallès, ha obtingut la medalla de bronze en el Campionat d’Espanya de ciclocròs en categoria aleví que s’ha disputat aquest divendres. La competició s’ha celebrat a la població valenciana de Xàtiva. El corredor egarenc ha estat a un gran nivell en una cursa en la qual el seu propòsit era mantenir la seva progresió esportiva, però el seu rendiment ha estat òptim en una cursa en la qual la victòria ha estat per a Pau Pastor. A 49 segons del guanyador ha arribat Adrián Muñoz, mentre que Hugo Guardia ha arribat a la meta en la tercera posició a 1 minut i 9 segons del primer. Amb aquesta participació, l’Escola de Ciclisme Vallès tanca les competicions de ciclocròs d’aquesta temporada i fixa els seus objectius en la temporada de carretera.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Hugo Guardia, bronze en el Nacional aleví de ciclocròs
To Top