Publicitat
Esports

El CN Terrassa-Tenerife Echeyde de Copa es jugarà el 4 de febrer a les 15.30 hores

Els de Cobacho jugarien les semifinals i la final a les 14 hores a Can Llong

El CN Terrassa debutarà a la Copa del Rei el divendres dia 4 de febrer

La Federació Espanyola de natació ha donat a conèixer els horaris de la 36a edició de la Copa del Rei de waterpolo, que es disputarà a la piscina de Can Llong de Sabadell entre el divendres 4 i el diumenge 6 de febrer. El CN Terrassa disputarà la seva eliminatòria de quarts de final divendres dia 4 a les 15.30 hores contra el Tenerife Echeyde. En la darrera jornada de lliga, ambdós equips es van enfrontar a la capital canària i els de Dídac Cobacho van vèncer per 4 gols a 7.

Si es classifica per a les semifinals de dissabte, el conjunt terrassenc s’enfrontarà a les 14 hores davant del vencedor de la darrera eliminatòria de quarts de final, que enfrontarà divendres a les 17.30 hores el CE Mediterrani i els amfitrions del CN Sabadell. La final d’aquesta edició de la Copa del Rei es jugarà diuemnge 6 de febrer a partir de les 14 hores.

Els partits es podran veure per Esport 3 i Teledeporte, bé a través de les seves plataformes web com de la televisuió en directe, segons els partits.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top