Publicitat
Esports

El San Cristóbal assalta el “play off”

El conjunt de Ca n´Anglada se situa a la cinquena plaça després de golejar per 6 a 1 la Guineueta

David Toro celebra un dels gols marcats en el partit contra la Guineueta / Alberto Tallón

El CP San Cristóbal s’ha situat en zona de “play off” després de la victòria assolida aquest dimecres a la nit al camp municipal de Ca n’Anglada per 6 a 1 davant la Guineueta. Aquest marcador, afegit a la victòria del Manresa al camp del Peralada també en partit enderrerit, situa els egarencs en la cinquena posició del campionat. Els parroquials han estat molt superiors al seu rival i han resolt de forma favorable l’encontre ajornat el dia 2 de gener per casos de Covid en l’equip visitant. Un 4 a 1 a la mitja part ha sentenciat l’encontre.

El partit s’ha desenvolupat de forma favorable des del primer moment i ha reflectit en el terreny de joc la diferència de punts entre els dos equips. En el minut 3 el guió de l’encontre ha canviat de forma radical després d’un penal sobre Abde que Toro ha transformat en l’1 a 0. La Guineueta ha marcat en el minut 6, però el gol de Carmona ha estat anul·lat per fora de joc. El conjunt d’Oliver Ballabriga ha mantingut el ritme i ha generat dues ocasions per anotar el segon gol: una rematada d’Ousman ajustada al pal i un cop de cap de Cantí a les mans del porter en una bona posició.

En el minut 17 ha arribat el 2 a 0, en aquesta ocasió després d’una gran acció col·lectiva dels egarencs que ha culminat Mario Cantí. I tres minuts més tard, un segon penal (molt clar sobre Toro) l’ha convertit el mateix David Toro en el 3 a 0. Un escenari poc habitual en els partits del San Cristóbal i que premiava la bona posada en escena dels locals. Per si tot això fos poc, el jugador visitant Eric ha estat expulsat, per doble amonestació, en el minut 27.

Malgrat la diferència en el marcador i aquesta expulsió, la Guineueta no ha llançat la tovallola. I Godbless ha reduït distàncies en el minut 30. Però el San Cristóbal no ha donat peu a permetre la reacció del seu rival amb un quart gol, en aquest cas obra de Tino amb una bona rematada des de fora de l’àrea que s’ha enverinat després de tocar en un defensa. Amb aquest espectacular 4 a 1 s’ha arribat a la mitja part.

La segona part ha estat menys elèctrica, amb el marcador ja sentenciat i la superioritat numérica del San Cristóbal. Els d’Oliver Ballabriga han controlat l’escenari, han monopolitzat la possesió i han mantingut un dibuix més ofensiu que el del seu rival. Tino, en el minut 56, ha xutat fregant el pal de la porteria de la Guineueta i Mario Canti, en el 65, no ha pogut culminar una bona acció d’Óscar Sierra.

A cinc minuts del final Ashot ha anotat el 5 a 1 i en el minut 90 Tom ha posat la cireteta a la nit marcant el sisè gol del conjunt de Ballabriga que ha coronat el festival dels parroquials.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
El San Cristóbal assalta el “play off”
To Top