Publicitat
Esports

Bona nota a la primera volta del Terrassa FC

El Terrassa FC ha arribat a la meitat del campionat instal·lat a la zona mitjana de la classificació

Els jugadors del Terrassa FC celebren un gol al camp municipal de Ca n’Anglada / Nebridi Aróztegui

El Terrassa FC ha arribat a l’equador de la lliga en una posició que compleix els objectius marcats al principi de la competició, malgrat que també amb la sensació d’haver quedat per sota de les possibilitats d’un equip que ha tingut moments més que prometedors. El conjunt de Jordi López afronta el segon tram de la competició amb un escenari obert. Classificat just al mig del grup, a la novena plaça entre divuit equips, es troba a quatre punts de les places de “play off” d’ascens i a tres de la promoció de permanència i del descens directe.

El Terrassa ha afrontat la seva estrena a la categoria amb una plantilla amb notables canvis, un nou entrenador i un trasllat a Ca n’Anglada que ha gestionat amb bona nota. Aquests elements, en tot cas, han incidit en una trajectòria irregular, plena de contrastos. Així, els egarencs han signat ratxes ben oposades. Entre la segona i la quarta jornada, van sumar només dos dels nou punts en disputa. Van repetir la dinàmica entre la sisena i la vuitena jornada, període en el qual només van sumar un punt de nou. I, més recentment, van encadenar tres derrotes consecutives entre la catorzena i la setzena jornada, ratxa que es va interrompre aquesta darrera setmana. El seu millor moment va ser el tram entre les jornades onzena i quinzena, quan l’equip va encadenar cinc partits sense perdre, període en el qual va acumular 11 punts de 15.

En aquesta primera volta, el Terrassa FC ha trepitjat la zona de “play off” en les dues primeres jornades. El seu tercer lloc de la primera jornada és la seva millor classificació. El seu punt més baix es va registrar a la vuitena, en què va ocupar la tretzena plaça.

Pel que fa a dades estadístiques de l’equip, ocupa la desena plaça quant a punts obtinguts com a local (14 en 8 partits) i la novena com a visitant (9 punts en 9 sortides). El Terrassa ha fet 19 gols (la desena marca del grup) i ha encaixat 21 (el catorzè registre).

Quant a noms propis, només un futbolista ha disputat els 17 partits en la seva totalitat. Es tracta de Víctor Morales. Només dos jugadors més han participat en tots els encontres, malgrat que no al complet: Lucas Viña i Joel Priego. Jordi López ha repartit els minuts entre quasi tots els components de la plantilla. Dos dels que han tingut menys intervenció ja no hi són a l’equip, el migcampista Manu González, que no va arribar a debutar, i el lateral Salva Torreño, només amb 4 aparicions. Marc Vicente, per la seva banda, ha disputat 7 minuts en dos encontres.

A la llista de golejadors, Aythami i Alberto Fernández encapçalen la taula amb 4 gols. Lucas Viña, Carlos Martínez, Àlex Fernández i Akito han fet dos cadascun, i Castillo i Adri Lledó un.

ELS MINUTS DE LA PLANTILLA

Jugador              pj   min
Víctor Morales 17 1.530
Lucas Viña        17 1.476
Jose Ortega       16 1.440
Martí Soler        16 1.312
Sergio Castillo  15 1.297
Joel Priego        17 1.255
Adri Lledó         16 1.202
Aythami Perera 15 1.007
Josu Rodríguez 13 941
Bruno Lorente  14 907
Alberto Fernández 15 890
Sergi Serrano    15 800
Àlex Fernández 16 709
Carlos Martínez 11 618
Antonio Pelegrín 9 537
Akito Mukai        14 399
Salva Torreño      4 270
Ramón Marimón 3 109
Juanvi Canales     1  90
Diego Garzón        1 90
Marc Vicente         2  7
Manu González     0 0

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Bona nota a la primera volta del Terrassa FC
To Top