Publicitat
Esports

Espanya debuta a l’Europeu “B” de hockey sala amb un empat a un contra Ucraïna

Aquest divendres a les 16 hores, Espanya-Croàcia

Els jugadors espanyols, fent pinya abans del partit / RFEH

La selecció espanyola masculina de hockey sala no ha començat amb bon peu la seva participació en el Campionat d’Europa “B” que se celebra a la ciutat portuguesa de Paredes. En el primer dels dos encontres que ha de disputar aquest divendres, el conjunt que prepara Federico González ha empatat a un gol davant de la selecció d’Ucraïna. El jugador del Club Egara Gerard Clapés és l’únic integrant terrassenc dels dotze internacionals absoluts.

El jugador ucrainès Vitalil Kalinchuk ha obert el marcador quan s’havien disputat només quatre minuts de partit. Els espanyols han buscat un empat que ha acabat arribant al minut 12 gràcies a un gol de penal-córner de Manuel Prol. Tot i que hi ha hagut opcions per a ambdós conjunts, l’empat a un gol ha resultat ja definitiu.

Aquest divendres a les 16 hores, Espanya s’enfrontarà a Croàcia en el segon dels sis partits que disputarà en aquests tres propers dies. L’objectiu és pujar a la màxima categoria del hockey sala europeu, quelcom que només els dos primers classificats aconseguiran.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top