Publicitat
Esports

La major golejada del San Cristóbal a Tercera Divisió

El 6 a 1 obtingut pel CP San Cristóbal aquest dimecres contra la Guineueta ha significat la golejada més important del conjunt de Ca n’Anglada en la seva història a Tercera Divisió

Mario Cantí, a la dreta, celebra el seu gol amb Ousman / ALBERTO TALLÓN

Marcar sis gols en un partit de competició oficial no està a l’abast de qualsevol equip. Però el CP San Cristóbal ho va fer aquest dimecres contra l’EE Guineueta en el partit ajornat disputat al camp municipal de Ca n’Anglada i que ha servit per situar els d’Oliver Ballabriga en posicions de “play-off” quan ja ha disputat tots els partits de la primera volta. Un escenari idíl·lic que pot millorar, fins i tot, guanyant el partit pendent contra el Granollers. Un desenllaç favorable situaria els parroquials en el tercer lloc a només dos punts del lideratge del campionat.

Aquest 6 a 1 va significar la major golejada de la història del CP San Cristóbal a la Tercera Divisió. El conjunt de Ca n’Anglada compleix la seva sisena temporada en aquesta categoria i mai, fins aleshores, havia obtingut un marcador d’aquesta contundència. Havia anotat sis gols en una oportunitat, a la temporada 2018-19, però en aquella ocasió el Santfeliuenc, el seu rival, va marcar dos gols. Va ser el 12 de maig de 2019 en la penúltima jornada del campionat. I també havia guanyat per cinc gols de diferència en l’any de la seva estrena a Tercera, en la temporada 87-88, això no obstant, fent un gol menys. Va ser davant el Reus, al que va superar per un marcador de 5 a 0. Aquella temporada, també cal registrar un 5 a 1 contra el Blanes.

Per trobar un resultat millor que el d’aquest dimecres en la història del club cal anar fins a la temporada 2011-12, a Primera Catalana. El 22 d’abril de 2012, el San Cristóbal va derrotar el Júnior de Sant Cugat per un 6 a 0 favorable.

Aquest espectacular desenllaç davant la Guineueta confirma al magnífic moment de forma d’un San Cristóbal que s’ha guanyat el dret a somniar després de signar una ratxa de nou jornades consecutives sense conèixer la derrota. Aquest diumenge, al camp del Peralada, tindrà l’oportunitat de confirmar les seves expectatives contra un rival directe. Els gironins ocupen la quarta posició del grup amb els mateixos punts que el San Cristóbal i un partit més.

Davant la Guineueta, l’equip parroquial va treure partit d’un inici impecable, amb tres gols en els primers vint minuts (dos de Toro de penal i un de Mario Cantí). L’expulsió del visitant Eric en el minut 27 va sentenciar els visitants. Es va arribar al descans amb un 4 a 1 al marcador que Ashot i Tom van arrodonir en els darrers instants.

Ballabriga manté la prudència

Oliver Ballabriga, entrenador del CP San Cristóbal, no canvia el discurs de prudència malgrat el gran moment del seu equip, situat en posicions de promoció d’ascens després de la victòria contra la Guineueta. “Les expectatives sempre cal tenir-les altes. I la realitat és que aquest equip competeix sempre. I quan ho fas sempre, estàs més a prop de guanyar. Estem en “play-off” per mèrits propis i és una bogeria que un equip com nosaltres estigui lluitant amb rivals del pressupost i les plantilles que hi ha a la categoria. Però això és futbol i ens ho hem guanyat. En tot cas, el nostre objectiu continua sent mantenir la categoria. Volem fer-ho com més aviat millor. La nostra primera volta ha estat magnífica gràcies a la feina de tothom”.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top