Publicitat
Esports

Espanya s’imposa per 4-3 a Polònia i acaba amb 6 punts la primera jornada de l’Europeu

Dissabte, Espanya s’enfrontarà a Escòcia (11.15 hores) i Bèlgica (18.45 hores).

Una acció del partit d'aquest divendres al vespre entre Espanya i Polònia a Ourense / RFEH

Un gol d’stroke aconseguit per Lucía Monsalve al minut 37 ha permès la selecció espanyola femenina batre per 4 a 3 Polònia en el segon partit de la primera jornada del Campionat d’Europa “B” que se celebra al Pazo dos Deportes Paco Paz d’Ourense.

Després d’imposar-se al matí per 5 a 0 a Suïssa, aquest divendres al vespre el combinat de Mar Feito, amb les terrassenques Estel Forte i Laura Bruguera a les seves files, va sumar la seva segona victòria. Maider Altuna al primer quart i Lucía Monsalve al segon van situar un prometedor 2 a 0 a l’electrònic del pavelló. Daria Skoraszewska va retallar distàncies al minut 27, però en el següent atac, Berta Agulló va fer el 3 a 1.

Aprofitant cert relaxament de les espanyoles, Paula Slawinska i Monika Polewczak van empatar el partit amb sengles gols als minuts 29 i 36. Al 37, l’stroke transformat per Monsalve va donar tres punts més a les espanyoles, que s’acosten més al seu objectiu d’acabar entre les dues primeres i pujar a la màxima categoria del hockey sala continental.

Bèlgica i Espanya acumulen sis punts, per 3 de Polònia, un d’Escòcia i Suïssa i zero d’Irlanda. Dissabte, Espanya s’enfrontarà a Escòcia (11.15 hores) i Bèlgica (18.45 hores. Diumenge a les 13 hores, el darrer rival serà Irlanda.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Espanya s’imposa per 4-3 a Polònia i acaba amb 6 punts la primera jornada de l’Europeu
To Top