Publicitat
Esports

La presidenta dels Carboners, directiva a la Federació Catalana

Marie Teixidor forma part del nou equip del president Ignasi Planas

Marie Teixidor, presidenta del club Carboners de Terrassa de rugbi, forma part de la nova junta directiva de la Federació Catalana que presideix Ignasi Planas i que ha estat proclamada de forma oficial el dia 22 de gener. La candidatura de Planas, que ja era el president de la Federació, ha estat l’única que s’ha presentat al procés electoral. El nou equip directiu el formen 16 persones, tretze homes i tres dones.

Marie Teixidor està al capdavant del club Carboners des de 2019, quan va substituir Celso Pérez a la presidència. “Aquesta nova responsabilitat representa un repte”, diu la presidenta de Carboners. “Pel club és un pas important també, perquè ens dóna visibilitat a la directiva de la Federació. I que es faci sentir la nostra veu i el nostre criteri. Som un club emergent, que està creixent i que té una visió diferent de la que podem tenir entitats com la Santboiana o el Barça.”

En la seva opinió, que el rugbi de Terrassa estigui representat a la Federació Catalana “significa un reconeixement a la feina que hem fet” i pot obrir diferents portes en el futur. “Molta gent està descobrint el rugbi a Terrassa. I volem convidar tothom que estigui interessat a acostar-se a nosaltres. Estem creixent molt i des de baix, que és el més rellevant”.

Marie Teixidor és nascuda a la població d’Argelers, al Rosselló francès, i resideix a Rubi. La tradició del rugbi al seu punt d’origen l’ha fet estar relacionada amb aquest esport des de sempre. Va estar vinculada inicialment al Sant Cugat, on jugava el seu fill, i posteriorment va arribar al Carboners on va començar a desenvolupar tasques en l’àmbit social per les connexions que tenia en el món del rugbi. “Formar part de la Federació Catalana és un honor i un reconeixement a la feina que he fet.”

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
La presidenta dels Carboners, directiva a la Federació Catalana
To Top