Publicitat
Esports

Mar Feito substitueix Jordi Alastrue a la sub-21 femenina de hockey

La madrilenya va dirigir les seleccions femenines sub-16 i sub-18

Mar Feito, a l'Europeu "B" d'Ourense de hockey sala que va guanyar Espanya

La Federació Espanyola de Hockey ha nomenat Mar Feito com a seleccionadora espanyola femenina sub-21 després de ser-ho a la sub-16 i la sub-18. L’entrenadora madrilenya va portar diumenge al combinat espanyol de hockey sala a assolir el títol i l’ascens a la màxima categoria continental a Ourense. Ara es farà càrrec de l’equip que entrenava Jordi Alastrue, que va assolir el títol continental el 2019. Feito és llicenciada en ciències de l’activitat física i de l’esport i ha viscut tres Jocs com a jugadora (Atlanta 1996, Sydney 2000 i Atenes 2004) i va assolir sengles diplomes olímpics als dos primers. Acumula 169 internacionalitats. Vinculada a San Pablo Valdeluz i Sardinero, el 2002 va ser nominada a millor jugadora del món.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top