Publicitat
Esports

Un San Cristóbal en quadre visita diumenge el Sant Andreu

Chechu torna a la convocatòria després de la seva greu lesió de genoll

Mario Cantí, a la dreta, celebrant un gol amb el seu company David Toro / ALBERTO TALLÓN

Diumenge a les 12.30 hores (Canal Terrassa), el CP San Cristóbal visitarà un rival directe a la zona alta de la taula classificatòria, la UE Sant Andreu. El conjunt que prepara Oliver Ballabriga afronta el matx amb cinc baixes. Es tracta dels sancionats Óscar Sierra, Amantini i Abde i dels lesionats Ricki Calamardo i Aarón. Ricki va ser operat dilluns i serà baixa durant un parell de mesos, mentre que Aarón ha tornat a entrenar-se en solitari i encara no podrà entrar a la llista de convocats. Qui sí que ho ha fet és Chechu, que torna a l’equip després de la seva operació de genoll. Podria disposar d’alguns minuts.

Els parroquials afronten el matx al camp d’un Sant Andreu que té un punt menys (29 per 30 dels egarencs) amb la necessitat de retrobar el camí de la victòria i oblidar el més aviat possible la derrota per 1 a 3 a casa davant de L’Hospitalet, que va trencar la ratxa de deu jornades sense perdre dels de Ca n’Anglada.

“Anem a un camp molt difícil. El Sant Andreu és un candidat a la promoció i té un gran equip. Cal passar pàgina i recuperar la nostra millor versió”, assenyala l’entrenador del San Cristóbal, Oliver Ballabriga.

Pel que fa a les baixes en defensa, el tècnic assenyala: “Ens haurem d’adaptar col·locant jugadors fora de les seves posicions o canviant el dibuix tàctic. Més que el rival, el que em preocupa és que siguem capaços de fer un bon partit a Barcelona”.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top