Publicitat
Esports

Espanya encadena una segona derrota contra Anglaterra (2-3)

Un penal sobre la botzina ha donat el triomf sks britànics

Xavi Gispert ha fet el gol de l'empat / RFEH

Aquest dissabte, la selecció espanyola absoluta masculina de hockey ha encadenat la seva segona derrota, consecutiva davant d’Anglaterra a la present edició de l’FIH Pro League que ha arrencat a València.

En un matx força més equilibrat que el de divendres (1-6), el combinat que prepara Max Caldas ha caigut per un marcador final de 2 gols a 3.

Després d’un primer quart equilibrat, al minut 23, Nicholad Bandurak ha inaugurat el marcador. Tres minuts més tard, el davanter del Sanse Complutense Toni Sanz s’ha estrenat com a golejador i ha establert l’1 a 1 amb el qual s’ha arribat al descans.

A la represa, Duncan Scott ha fet l’1 a 2 al minut 35. S’ha entrat al darrer quart amb una Espanya que buscava un empat que ha acabat trobant. Al minut 51, el davanter del Club Egara Xavi Gispert ha empatat a dos en signar tot un golàs. I quan semblava que l’empat seria definitiu, un penal-córner anotat pels britànics sobre la botzina ha significat el 2 a 3 definitiu. David Goodfield ha estat el golejador.

En el duel d’aquest dissabte s’ha quedat fora de la llista de 18 convocats el davanter de l’Atlètic Marc Escudé. Els altres sis egarencs han entrat a la llista de 18.

Espanya buscarà els seus primers punts de la competició en el doble enfrontament davant de l’Índia, els dies 26 i 27 d’aquest mes de febrer al Kalinga Hockey Stadium de Bhubaneswar.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top