Publicitat
Esports

Geena Stephens corre el relleu en el Mundial

L’equip espanyol ha fet la segona millor marca de la història

Geena Stephens en el seu debut internacional en aquest Mundial / RFEA

L’atleta terrassenca Geena Stephens ha estat una de les quatre components del relleu espanyol de 4×400 metres llisos que aquest diumenge ha competit en el Mundial en pista coberta que es disputa a Belgrad. La Federació Espanyola havia convocat cinc atletes per aquesta prova, grup del qual havia de sortir el relleu definitiu. Espanya no s’ha classificat per la final després de classificar-se en la cinquena plaça de la seva sèrie amb una marca 3’34″92. Malgrat no obtenir una plaça de finalista, aquest registre suposa la segona millor marca espanyola de la història i la més ràpida des de fa 31 anys.

Geena Stephens ha corregut la segona posta del relleu. En la primera, Sara Gallego ha fet un magnífic temps de 52″96 i ha donat el testimoni a Stephens en la quarta posició. La terrassenca ha fet un temps de 54″31, perdent una posició davant l’empenta de l’equip britànic. Carmen Avilés ha corregut en la tercera posició i ha fet una marca de 53″47, tancant la cursa Laura Bueno amb 54″18.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Geena Stephens corre el relleu en el Mundial
To Top