Publicitat
Esports

Inauguració del camp Artur Travesa de les Fonts

L’acte tindrà lloc aquest diumenge a partir de les 11 del matí

Aquest diumenge tindrà lloc la inauguració oficial del nou camp de futbol i rugbi de les Fonts Artur Travesa. Aquesta instal·lació esportiva va entrar en funcionament el mes de setembre de l’any passat i acull l’activitat esportiva de la UD Les Fonts de futbol i del club de rugby Carboners de Terrassa. A més, aquesta temporada també és utilitzat pel futbol base del Terrassa FC fins a la seva tornada a l’Estadi Olímpic. L’acte inaugural tindrà lloc a les 11 del matí.

La inauguració estarà presidida per l’alcalde, Jordi Ballart, acompanyat del president de la UD Les Fonts, Francisco Contreras; de la presidenta de Carboners, Marie Teixidor; i dels presidents de les federacions catalanes de rugby i futbol, Ignasi Planas i Joan Soterasrespectívament. A la jornada es farà un minut de silenci per la recent mort d’Artur Travesa, es lliurarà una placa commemorativa a la familia del fins ara president de la UD Les Fonts i gran impulsor de la construcció del nou camp i es farà una exhibició esportiva a càrrec de jugadors de la UD Les Fonts i de Carboners.

La junta de portaveus municipal celebrada el 21 de maig va acordar, amb el suport de tots els grups, batejar el camp amb el nom d’Artur Travesa, en agraïment i reconeixement al fundador i president d’honor de la UD Les Fonts per la seva contribució al desenvolupament i al creixement de la ciutat en diferents àmbits.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Inauguració del camp Artur Travesa de les Fonts
To Top