Publicitat
Esports

Es comença a instal·lar la gespa artificial de l’Estadi

Aquest dimarts s’ha iniciat la instal·lació de la gesta artificial del terreny de joc de l’Estadi Olímpic de Terrassa, seu del Mundial femení de hockey durant el pròxim mes de juliol. És tracta d’una de les darreres fases del procés de remodelació de la instal·lació, iniciada fa uns mesos. La superfície blava de l’Estadi acollirà els partits d’Espanya en la primera fase de la competició i els partits més destacats del Mundial, entre ells la final. També ja es pot observar a les diferents graderies de l’estadi la paraula Terrassa, tant a tribuna com al gol nord i a preferent jugant amb el color dels seients que són, preferentment, de color vermell.

Cal recordar que un cop finalitzi el Mundial aquesta gespa artificial de hockey es traslladarà a l’Estadi Municipal de Hockey Martí Colomer, que disposarà d’una superfície de primera qualitat per substituir la malmesa moqueta actual. A l’Estadi Olímpic s’instalarà una nova gespa artificial de futbol, per a l’activitat dels equips del Terrassa FC. Falta per determinar el calendari en què es farà aquesta actuació i el retorn del Terrassa FC a la seva habitual casa.

FOTOS | Instal·len la gespa del Mundial femení de hockey

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top