Publicitat
Esports

El Terrassa estudia denunciar una alineació indeguda del Lleida

El club egarenc considera que podria ser irregular el fitxatge de dos futbolistes ucraïnesos

Una jugada del partit disputat aquest diumenge al camp de Ca n'Anglada / Nebridi Aróztegui

El Terrassa FC està avaluant la possibilitat d’impugnar el resultat del partit que ha jugat aquest diumenge contra el Lleida Esportiu, que els visitants han guanyat per 1 a 2. El club egarenc estudia en aquest sentit la validesa de les fitxes dels jugadors ucraïnesos que el Lleida ha donat d’alta aquesta setmana i que han debutat al camp municipal de Ca n’Anglada. Denys Svitiukha ha format part de l’equip titular i ha disputat 50 minuts, mentre que Danylo Honcharuk ha disputat els darrers minuts.

El club egarenc ha estat atent al llarg de la setmana de les gestions per la incorporació d’aquests futbolistes i considera que es podria haver produït alineació indeguda si els dos futbolistes incorporats no tenen fitxa professional, requisit indispensable per poder ser donats d’alta. Aquesta setmana, els serveis jurídics del Terrassa FC estudiaran la situació abans de decidir si es presenta la reclamació davant la Federació Espanyola de Futbol.

El Lleida Esportiu va donar d’alta aquests dos jugadors en el darrer dia del termini establert per poder incorporar jugadors procedents d’equips ucraïnesos. En canvi, no va poder incorporar un futbolista brasiler que també volia fitxar.

Marimón, lesionat

Ramón Marimón, en el moment de deixar el terreny de joc lesionat / Nebridi Aróztegui

El defensa del Terrassa FC Ramon Marimón s’ha lesionat en el partit contra el Lleida Esportiu i ha tingut que deixar el terreny de joc en el primer temps. Segons ha explicat l’entrenador, Jordi López, pateix una lesió muscular i caldrà esperar al resultat de les proves mèdiques per saber el temps que estarà fora dels terrenys de joc.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
El Terrassa estudia denunciar una alineació indeguda del Lleida
To Top