Publicitat
Esports

Mario Mollà, convocat per al Campionat d’Europa

La competició es desenvoluparà de l’11 al 17 d’agost a Roma

Mario Millà disputarà l'Europeu

La Federació Espanyola de Natació ha fet pública la llista de convocats per al Campionat d’Europa absolut de natació que se celebrarà a Roma entre els dies 11 i 17 d’agost. Entre els 22 escollits, figura el nedador del Club Natació Terrassa Mario Mollà, que es va guanyar l’accés en el Campionat d’Espanya Open Absolut celebrat recentment a Torremolinos.

En principi, Mollà disputarà dues proves a la màxima competició continental, els 100 metres papallona i el relleu masculí de 4×100 metres lliure, en companyia de Sergio de Celis i Carles Coll (CN Sabadell) i Luis Domínguez (EM El Olivar).

Vint-i-dos nedadors

La llista elaborada per la RFEN està formada per dotze nedadors i deu nedadores. Al marge de Mollà, De Celis, Domínguez i Coll, integren l’equip masculí Carlos Garach (CN Churriana), Nicolás García (CD Gredos San Diego), Arbidel González (CN Santa Olaya), Hugo González i Juan Francisco Segura (Madrid NC), Alberto Lozano (CE Mediterrani), Diego Mira (CN Sabadell) i Joan Lluís Pons (CN Sant Andreu).

Així mateix, l’equip femení està format per Ainhoa Campadabal, Júlia Pujadas, Àfrica Zamorano, Lidón Muñoz i Jessica Vall (CN Sant Andreu), Carla Hurtado (CN Tenis Elche), Ángela Martínez (KZM Swimming Team), Paula Otero (CN Arteixo), Alba Vázquez (CN Churriana) i Carmen Weiler (Real Canoe NC).

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top