Publicitat
Esports

Sisena plaça de la UA Terrassa al Català sub-20 per equips

El conjunt egarenc es va quedar a set punts del podi

Els components de la UA Terrassa en aquest campionat

L’equip masculí de la UA Terrassa es va classificar en la sisena posició del Campionat de Catalunya sub-20 d’atletisme en categoria masculina, que es va disputar a Cornellà. En aquesta competició participaven els vuit millors clubs catalans de la categoria. Els egarencs es van quedar a només set punts de la tercera plaça del podi. La desqualificació del relleu de 4×100 metres llisos, per fer un dels relleus fora de la zona indicada, va penalitzar la UA Terrassa en la classificació final.

El club egarenc va signar una molt bona actuació col·lectiva. Cal destacar les victòries de Gerard Fuentes en salt de llargada amb una marca personal de 6,87 metres, i d’Àlex Pintado, guanyador de la cursa de 1.500 amb un registre de 4’22″58. Per la seva banda, Erico Jiménez va finalitzar en el segon lloc dels 400 metres llisos amb un temps de 52″64. També va obtenir el segon lloc el sub-16 Adrià Boyano en els 3.000 metres llisos aconseguint la mínima pel Campionat d’Espanya de la seva categoria amb un registre de 9’19″44. També van finalitzar en la segona posició Enric Fernandez, amb 57”80 en el 400 tanques i el relleu 4×400 de Arnau Maldonado, Victor del Rosal, Enric Fernandez i Erico Jimenez amb 3’31”20.

Yago Lozano en els 200 llisos va finalitzar tercer amb 23”27 i Marc Meya quart en salt d’alçada amb 1,70. Les cinquenes posicions van ser per Nabil Essaryati en el 800 llisos baixant dels dos minuts amb 1’59”42, Gerard Fuentes en els 110 tanques amb 15”60 i Pere Menendez en els 3000 obstacles amb 10’39”15. Nil Gonzalez va ser sisè en els 100 metres llisos amb 11”62, igual que Marc Enrique en perxa a la perxa amb 2,60 i Adrián Priego tant en el pes com al disc amb 9 metres i 30.91  respectivament. Marc Ramos, per la seva banda, va finalitzar setè en el triple salt amb 11,90, Victor Rueda vuitè en el llançament de javelina, llençant per primer cop amb l’artefacte de 800 grams i Arnau Maldonado va sumar 1 punt en una prova tan inusual per ell com el llançament de martell.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Sisena plaça de la UA Terrassa al Català sub-20 per equips
To Top