Publicitat
Esports

El CP San Cristóbal, davant el repte de superar el llistó

Lligar la continuitat d’Oliver Ballabriga com a entrenador del primer equip és el primer objectiu de la junta del San Cristóbal per construir un altre projecte guanyador

Els jugadors del San Cristóbal han signat una gran temporada / lluís clotet

Renovar Oliver Ballabriga com a entrenador és el primer objectiu que s’ha proposat la junta directiva del CP San Cristóbal, encapçalada per Francesc Manchado, per començar a construir un equip que la pròxima temporada estigui en condicions d’igualar o superar els resultats obtinguts en aquest exercici. Tercers a la lliga i eliminats en la primera ronda del “play-off” d’ascens, els parroquials han signat la millor campanya de la seva història. Un èxit que, per altra banda, posarà a l’aparador tant al seu entrenador com a bona part de la plantilla.

Els responsables de la parcel·la esportiva s’han donat uns dies per digerir les darreres emocions abans de posar-se mans a l’obra. Ballabriga també va manifestar que un cop acabada la temporada volia descansar uns dies, reflexionar sobre el futur i prendre una decisió al respecte. En tot cas, sembla improbable que no es produeixi la renovació del tècnic. Les dues parts han manifestat la seva predisposició a arribar a un acord de futur.

Nosaltres volem que segueixi. I ell està a gust. Li vam donar tota l’autoritat i les dues parts sabem el que pensem”, ha manifestat el president del club de Ca n’Anglada. “En uns dies parlarem de tot i espero que es pugui tancar l’acord.” Ballabriga, en declaracions a Diari de Terrassa, es va mostrar obert a seguir i a continuar creixent.

Un cop assegurat aquest aspecte, serà el moment de dibuixar la nova plantilla. Els jugadors del San Cristóbal s’han revalorat en el mercat i l’economia del club no està entre les més potents de la categoria. Però la bona sintonia mostrada al llarg d’aquest any pot jugar a favor dels interessos del club.

Francesc Manchado confia a fer un altre projecte exitós. I no vol caure en el desànim després de la derrota contra el filial del Girona. “Hem de pensar en tot el que hem fet. I que així és l’esport. Jo em quedo amb la gran mobilització de seguidors del diumenge a Rubí, amb gent de tot el futbol de la ciutat donant-nos suport. Va ser una festa de la ciutat”.

Manchado recorda que “a principi de temporada l’objectiu era la permanència. I hem fet un gran pas endavant. Ara ens hem posat el llistó molt alt, però no renunciem a continuar creixent.”

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top