Publicitat
Esports

L’Handbol Terrassa tanca la temporada empatant a 30 amb el Banyoles

Plantilla Handbol Terrassa 2021-2022

Els egarencs han tancat la competició en tretzena posició

El conjunt terrassenc va salvar la categoria fa ja algunes setmanes

A la darrera jornada de la lliga de Primera Divisió Nacional, l’Handbol Terrassa va dir adeu a la temporada 2021-2022 amb un empat a 30 gols davant de l’Handbol Banyoles, novè classificat. Aquest resultat li permet pujar una posició a la taula classificatòria. Els de Magí Serra, que es va acomiadar de l’equip amb aquest darrer duel, han acabat tretzens amb 20 punts i un balanç de 9 victòries, 2 empats i 19 derrotes. Han anotat 858 gols i n’han encaixat 950.

El màxim golejador de l’equip ha estat Christian Malmagro, que ha acabat amb 201 dianes en els 28 partits que ha disputat, el que suposa la tercera millor mitjana del grup  “D”, amb 7,18 gols per partit.

El duel davant de l’Handbol Banyoles va ser força equilibrat. Al minut 23, els terrassencs manaven per 13 a 9, però van encaixar un parcial de 2 a 6 i es va arribar al descans amb el duel empatat a 15. El segon període va ser un calc del primer, sense que cap equip se n’anés en el marcador. Faltaven 77 segons per acabar quan Oriol Massot va posar per davant els visitants (29-30), però Cristian Serrano va establir el 30 a 30 definitiu quan faltaven només 41 segons per acabar.

Magí Serra: “Els jugadors ho han donat tot”

“Me’n vaig molt agraït al club, a la directiva, al cos tècnic, als jugadors i a l’afició. Aquest grup de jugadors s’ha buidat a la pista en cada partit. Ho han donat tot i s’han salvat amb total mereixement”, va assenyalar Magí Serra en acabar el matx. El de Cardedeu va explicar així els motius de la seva marxa: “Necessito un descans per dedicar-me a la família. Porto ja molts anys i molts caps de setmana anant amunt i avall. Deixo un molt bon equip. Estic convençut que l’Handbol Terrassa continuarà treballant molt bé”.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top