Publicitat
Esports

Un gol “in extremis” dona la victòria a Espanya

La selecció ha superat França a la Pro League per 1 a 0

Joaquín Menini ha marcat l'únic gol en el darrer minut / RFEH

La selecció espanyola masculina de hockey ha derrotat aquest dimecres França per 1 a 0 en el segon partit dels dos que han disputat aquests dos equips a València, corresponents a la FIH Pro League. El conjunt dirigit per Max Caldas ha tingut un bon inici, amb el propòsit d’imposar el seu joc des de l’arrencada de l’encontre. Ha tingut més possessió que el seu rival i ha generat les millors oportunitats. Joaquín Merini ha disposat de la primera oportunitat de gol i posteriorment s’han llançat tres penals córners, els dos primers amb Marc Miralles com a protagonista i el darrer a càrrec de Marc Recasens, que no han estat materialitzats.

En el segon temps no ha variat el guió del partit. El domini d’Espanya no s’ha reflectit en el marcador, malgrat les oportunitats de Marc Recasens, en un penal, Joaquín Menini i Marc Reyné. El conjunt francès també ha intentat sorprendre Espanya i abans del descans, Nacho Rodríguez ha estat a punt de marcar en un rebot procedent d’un penal córner.

Amb l’empat a zero a la mitja part, el partit no ha canviat de guió en el tercer període. L’atac constant de la selecció espanyola ha generat situacions de perill nombroses: Andreas Rafi, en un mà a mà contra el porter, José María Basterra, en una contra, Marc Reyné i Xavier Gispert van mereixer el gol. El porter espanyol Adrián Rafi també s’ha lluit per resoldre una contra dels francesos.

En el darrer quart, els dos equips han tingut ocasions per trencar l’empat. Però a un minut del final, Joaquiín Menini ha aprofitat una acció per la línia de fons per anotar el gol de la victòria amb una bona rematada.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Un gol “in extremis” dona la victòria a Espanya
To Top