Publicitat
Esports

Derrota del CN Terrassa a Sant Feliu a la Copa Federació

El CN Terrassa disputarà el tercer partit de la Copa Federació el dijous 26 de maig a les 21 hores a les instal·lacions de l’Àrea Olímpica

Xavi Pérez, donant instruccions a les seves jugadores

L’equip femení de waterpolo del CN Terrassa va perdre a la piscina del CN Sant Feliu (13-10) en la segona jornada de la Copa Federació Divisió d’Honor. El conjunt del Baix Llobregat va encadenar un parcial de 3 a 0 en el segon quart que va resultar decisiu. El primer període va resultar equilibrat. Les locals van avançar-se de la mà de Daniela Moreno, però Pastor, de penal, va empatar tot seguit. L’equip de Jordi Timblau va obrir una primera escletxa amb dues dianes consecutives de Roca i Moreno. Un penal transformat per Finestra va retallar distàncies (3-2). El marge mínim es va mantenir fins al final del quart després que Ferrer contrarestés el gol previ de Del Sol (4-3).

El segon període va ser determinant per a la sort del matx. El Sant Feliu va prendre les regnes amb un parcial de 3 a 0 que va enfilar l’electrònic fins al 7 a 3 al descans. Goset i Gómez van ser-ne les artífexs. A la represa, les de Xavi Pérez van mirar de reenganxar-se a la lluita per la victòria. Van encadenar un parcial de 0 a 3 en menys de dos minuts de joc gràcies a l’encert de Cantero i Albacete. Goset va tallar la remuntada, però Sánchez va respondre de seguida i va conservar la incertesa (8-7). En el tram final del tercer quart, el conjunt del Baix Llobregat va engrandir el forat per mitjà de Gómez i Moreno (10-7).

En els últims vuit minuts, el Sant Feliu va saber gestionar la renda adquirida. Goset, només arrencar, va situar l’11 a 7. Les egarenques van replicar a través de Cuenda, però la victòria local no va perillar. Goset i Moreno van abaixar la persiana al partit amb dues dianes que van col·locar un concloent 13 a 8 amb tres minuts per davant. Els gols finals de Quirante i Cuenda només van servir per estrènyer el resultat definitiu.

El CN Terrassa disputarà el tercer partit de la Copa Federació el dijous 26 de maig a les 21 hores a les instal·lacions de l’Àrea Olímpica.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top