Publicitat
Esports

L’Atlètic recupera el davanter Joan Tarrés

El jugador, de 26 anys, ha acabat aquesta temporada cinquè amb el Royal Herakles belga

Joan Tarrés, al centre, amb els també internacionals Pau Cunill i Jordi Bonastre durant un llançament de penal-córner / NEBRIDI ARÓZTEGUI

Després de celebrar aquesta setmana el seu doblet, l’Atlètic Terrassa ha començat ja a configurar la plantilla de la temporada vinent. No s’esperen massa canvis. La primera incorporació es va anunciar ahir. Es tracta del davanter de 26 anys Joan Tarrés, un producte de la pedrera del conjunt de Can Salas que l’estiu passat va decidir provar sort a l’estranger i ha jugat al Royal Herakles, a la ciutat belga de Lier, a la província d’Anvers. Tot i que Tarrés semblava una peça imprescindible del combinat espanyol que dirigia Fred Soyez, finalment es va quedar fora de la llista definitiva dels Jocs Olímpics de Tòquio. Ara, el seu gran repte és ser present als de París 2024.

El seu retorn és una molt bona notícia per al conjunt que continuarà entrenant Xero Gasol. Tarrés aportarà qualitat, experiència i gol a la davantera d’un Atlètic que continua tenint un equip molt jove.

Per ara es tracta de l’únic moviment que s’ha produït a la plantilla a banda de la ja anunciada baixa de Roc Oliva, que es va reincorporar a l’Atlètic a la segona volta per cobrir les baixes de Marc Vizcaino i el neerlandès Johannes Mooij. No es descarta, però, que algun altre dels jugadors que van marxar la temporada passada acabi tornant al club de Can Salas.

Tarrés, que està concentrat amb la selecció espanyola, va comentar ahir des d’Anvers. “Estic molt content de tornar a casa. A nivell personal, m’ho he passat molt bé aquesta temporada. He pogut millorar el meu anglès i he conegut un hockey diferent, tot i que trobo que l’espanyol és millor i més alegre”, comenta. El seu Royal Herakles ha acabat cinquè, a les portes d’un “play-off” que s’ha acabat enduent el Racing de Brussel·les.

Vol repetir els èxits

Justament la temporada que Tarrés ha marxat de l’Atlètic, l’equip ha guanyat el doblet. “M’he perdut la millor temporada de l’equip, però no em sap gens de greu. Estic superfeliç pels meus companys i ho he gaudit com mai des de la distància. Els nanos joves s’ho mereixen, igual que l’entrenador i el club en general. Ara torno a casa amb ganes de continuar guanyant coses a partir de la temporada vinent”, comenta. Tarrés recomana “a qualsevol jugador” que visqui l’experiència de marxar un any a l’estranger. I anuncia que ell mateix, si pot, pensa tornar-la a gaudir d’aquí a uns anys. “Tinc clar que m’agradaria jugar a la lliga neerlandesa algun dia”, assenyala.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top