Publicitat
Esports

Sarai Gascón condueix Espanya a la medalla de plata

L’egarenca es proclama subcampiona mundial amb el relleu mixt de 4×100 estils

Sarai Gascón, a la dreta, amb l'equip espanyol

La nedadora terrassenca Sarai Gascón ha obtingut aquest dijous la seva tercera medalla en el Campionat del Món de natació adaptada que es disputa a Funchal, a l’illa portuguesa de Madeira. En aquesta oportunitat ha estat amb el relleu espanyol mixt de 4×100 metres estils de 34 punts. La seva aportació ha estat determinant, ja que ha nedat el darrer relleu i ha finalitzat en la segona posició després d’una espectacular remuntada que ha portat Espanya del cinquè al segon lloc. Aquesta és la vintena medalla de Sarai Gascón en un Mundial.

La nedadora del CN Terrassa ha format quartet amb Anastasiya DmytrivÍñigo Llopís i el valencià José Antonio Marí, que és la seva parella. El quartet espanyol ha signat un temps de 4’31”96. Austràlia ha assolit el títol mundial amb 4’29”86, mentre que la medalla de bronze ha estat pels Països Baixos.

El primer relleu l’ha nedat Íñigo Llopis en l’especialitat d’esquena, deixant Espanya en la quarta posició. Anastasiya Dmytriv ha competit en braça i José Antonio Marí ha nedat la papallona, situant el relleu espanyol en la cinquena posició. Sarai Gascón ha signat una remuntada espectacular i ha nedat els 100 metres lliure en 1’02”33 deixant el relleu espanyol en la segona plaça.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Sarai Gascón condueix Espanya a la medalla de plata
To Top