Publicitat
Esports

El Vallès, campió d’Espanya de Primera femenina

Les de Can Salas han guanyat la lliga de Primera, la Copa Federació, la Supercopa, el Campionat de Catalunya i el Campionat d’Espanya

El Vallès ha completat a San Fernando una magnífica temporada

El segon equip femení de l’Atlètic Terrassa, el Vallès, ha tancat una temporada immillorable proclamant-se campió d’Espanya de la Primera Divisió femenina. Amb l’ascens ja a la butxaca des de fa unes setmanes, les terrassenques es van alçar amb el triomf en batre per 4 gols a 0 el CH San Fernando a les instal·lacions gaditanes del Pablo Negre. Les de Can Salas han guanyat enguany la lliga de Primera, la Copa Federació, la Supercopa, el Campionat de Catalunya i el Campionat d’Espanya. I han assolit l’anhelat ascens a la Divisió d’Honor “B”.

El conjunt que entrena Núria Lavado va encarrilar el triomf amb dos gols d’Ivet Badia i Anna Gual als primers 22 minuts. Al 27, Núria Ventayol va tancar el triomf amb el 3 a 0 abans del descans. Ja a la represa, va continuar el domini d’un Vallès que va tancar el matx al minut 67 gràcies a un gol de penal-córner anotat per Paola Amat.

La medalla de bronze se la va adjudicar el Club Egara, que també tenia l’ascens assegurat a la categoria de plata del hockey femení espanyol. Les del Pla del Bon Aire, entrenades per Toni Broto, van imposar-se per 2 a 0 a l’Hércules Carranque. Els dos gols els van anotar Anna Comerma i Anna Palomares als cinc darrers minuts del matx.

Pel que fa als premis individuals, la jugadora del Vallès Ivet Badia va ser una de les dues màximes golejadores, mentre que la portera del Club Egara Odette Fontanes va ser escollida com la millor del campionat.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top