Publicitat
Esports

Júlia Strappato, fora de la llista de 18 internacionals

Georgina Oliva, Marta Segú i Clara Ycart seran les tres úniques egarenques que disputaran el Mundial

Júlia Strappato s'ha quedat sense el seu somni de jugar un Mundial a casa

El seleccionador espanyol femení, Adrian Lock, ha donat a conèixer la llista definitiva de 18 jugadores que debutaran el divendres 1 de juliol a la Copa del Món femenina de hockey que tindrà com a seu principal l’Estadi Olímpic de Terrassa. Fins ara eren 20 les jugadores convocades i calia descartar-se dues per deixar la llista definitiva en 18. Una d’elles ha estat la davantera terrassenca del Júnior Júlia Strappato. L’altra és Florencia Amundson, del RC Polo. Les dues jugadores seran suplents i només podran ser alineades si es produeix alguna lesió en el transcurs de la competició.

Strappato ja es va perdre a darrera hora l’Europeu i els Jocs Olímpics de l’any 2020 i tenia moltes esperances a poder jugar aquest Mundial a casa. Tant Strappato com Amundson estaran en la mateixa dinàmica de les seves companyes tot i no poder jugar en principi.

Després de la baixa d’Strappato, la representació egarenca en aquest Mundial s’ha quedat en tres jugadores. Es tracta de Georgina Oliva (Júnior), Marta Segú (RC Polo) i Clara Ycart (Düsseldorfer).

La selecció espanyola, d’altra banda, ha guanyat els tres partits amistosos disputats a l’Estadi Olímpic davant de Nova Zelanda. Dijous es va imposar per 4 gols a 1, dissabte per 3 a 0 i dilluns per 3 a 1. El darrer test del combinat espanyol abans del debut de divendres 1 de juliol a les 21.30 hores contra el Canadà serà el dimecres dia 29 contra la selecció japonesa.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top