Publicitat
Esports

Paula Juárez, campiona catalana sub-23 en 10.000 marxa

El club egarenc va destacar també en el campionat català de promoció

L’atleta Paula Juárez, de la UA Terrassa, va obtenir la medalla d’or en la prova dels 10.000 metres marxa en el Campionat de Catalunya sub-23. L’atleta egarenca va superar el rècord del club en aquesta distància amb un registre de 52’29”78. També s’ha disputat el Campionat de Catalunya de promoció. En categoria sub-14, Bru Flores va finalitzar primer en els 3.000 metres marxa i segon en javelina. Anne Crespo va ser la guanyadora dels 1.000 metres llisos i Guim Turró tercer en 220 tanques. En sub-12, Laia Morera va finalitzar segona en alçada i Leyre Hernández tercera en perxa. I en sub-10, Edgar Pedrosa va ser tercer en la prova dels 1.000 metres marxa.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top