Publicitat
Esports

Abde també seguirà al CP San Cristóbal

El jugador parroquial té contracte en vigor

El davanter Abde continuarà la pròxima temporada en el CP San Cristóbal. El jove futbolista parroquial té contracte en vigor i el club ha confirmat la seva presència a la plantilla. El San Cristóbal ja ha anunciat la continuïtat de Tom, Max Llovera, David Lopez, Ion Vázquez, Ricki Calamardo, Mario Cantí i Óscar Sierra. A més, arriba procedent del Castelldefels el migcampista Guillem Hernández com a primera incorporació de la temporada. Pel que fa a les baixes, Tino Mendoza ha marxat al Santa Coloma d’Andorra i Mario Domingo a l’Europa. També deixen el club per decisió de la direcció esportiva els futbolistes Ashot, que ha signat pel Vilafranca, Ousman i Pablo Amantini, que s’ha retirat i ja exerceix com a director esportiu del Vilafranca.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Abde també seguirà al CP San Cristóbal
To Top