Publicitat
Esports

Capital universal del hockey

Durant la celebració del Mundial, Terrassa acollirà set campionats més

La selecció femenina ha jugat uns amistosos contra Nova Zelanda / lluís clotet

Terrassa es convertirà en el mes de juliol en la capital del hockey. I no només per la celebració del Mundial femení de l’1 al 17 d’aquest mes, sinó per la coincidència en el calendari d’un bon nombre de competicions d’abast estatal i internacional en diferents categories que es disputaran de forma paral·lela i complementària. Fins a set competicions es desenvoluparan als clubs de la ciutat en la primera meitat de juliol. Aquest ampli programa construirà un ambient inigualable a la ciutat, amb el hockey en el centre d’atenció i amb un ampli ventall de categories com a protagonistes.

El primer cap de setmana de Mundial concentrarà tres competicions més a Terrassa, amb activitats a tres clubs de la ciutat. Una de les convocatòries tradicionals en aquest punt de l’any és el Torneig Europeu d’Escoles de Hockey que organitza el CD Terrassa. Serà a les seves instal·lacions de les Pedritxes entre l’1 i el 3 de juliol. Per tant, coincidirà en dates amb els primers partits de la Copa del Món femenina. Equips catalans, espanyols i europeus de les diferents categories sub-16 es reuniran en aquesta competició que ja està consolidada com a una de les cites més destacades del programa formatiu.

Mamis i Papis

També de l’1 al 3 de juliol se celebrarà a les instal·lacions de l’Atlètic Terrassa a Can Salas un campionat que reunirà centenars de participants, en aquest cas el Campionat d’Espanya de Mamis i Papis. I per completar aquest atapeït primer cap de setmana de juliol, se celebrarà el Torneig 4 Seleccions Autonòmiques sub-14 en els apartats masculí i femení, amb la presència de les seleccions de Cantàbria, Madrid, València i Catalunya. Matadepera i les instal·lacions del Club Egara seran la seu d’aquesta competició.

Del 4 al 8 de juliol, prendrà el relleu el Campionat d’Europa de Hockey +, que es disputarà a l’Estadi Municipal Martí Colomer.

Entre el 8 i el 10 de juliol, el Club Egara serà la seu del Campionat d’Espanya Màster amb una gran participació d’equips. En l’apartat masculí es disputaran les competicions de les categories +40 i +50, mentre que en l’àmbit femení el torneig serà pels equips de la categoria +40.

I per finalitzar aquest ampli programa de hockey, Terrassa acollirà entre l’11 i el 17 de juliol un 8 Nacions de les categories sub-16 i sub-18 que portarà a Terrassa les millors seleccions continentals d’aquestes categories: Alemanya, Bèlgica, Anglaterra, Escòcia, Països Baixos, Irlanda, República Txeca i Àustria. Les instal·lacions del Club Egara i de l’Atlètic Terrassa seran les seus d’aquest torneig internacional.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top