Publicitat
Esports

Espanya s’acomiada de la Pro League perdent 4-1 a Den Bosch

El combinat de Max Caldas ha sumat 18 punts en les 16 jornades disputades

Marc Recasens, defensor del Club Egara

En partit corresponent a la setzena i última jornada de l’actual edició de la Pro League masculina, la selecció espanyola ha perdut aquest diumenge per 4 gols a 1 davant del campió de la competició, el combinat dels Països Baixos.

En el duel disputat a Hertogenbosch, els de Max Caldas s’han vist superats per un conjunt neerlandès que ha sabut dominar, marcar el ritme del partit i anotar, igual que dissabte, quatre gols.

Caldas, que s’ha retrobat amb el seu exequip, ha alineat cinc dels sis terrassencs que han viatjat als Països Baixos : Marc Recasens i Gerard Clapés (Club Egara) ; Joan Tarrés (Atlètic); Marc Miralles (RC Polo); i Edu de Ignacio-Simó (CD Terrassa). El lateral de l’Atlètic Jordi Bonastre ha estat un dels dos jugadors descartats.

Al minut 13, Thijs Van Dam ha estat l’encarregat d’obrir el marcador. Els espanyols han intentat empatar al segon quart, però els neerlandesos han ampliat l’avantatge fins al 3 a 0 gràcies als gols de l’exjugador de l’Atlètic Jair Van Der Horst al minut 18 i de Floris Wartelboer al 22. Amb aquest còmode avantatge per als neerlandesos s’ha arribat al descans.

Espanya ha tingut més presència ofensiva als dos darrers quarts, però no ha sabut generar perill. Al minut 40, Terrance Pieters ha tancat definitivament el partit amb el 4 a 0. I al minut 53, Borja Lacalle ha anotat el gol de l’honor en l’únic penal-córner del matx que ha acabat en gol.

Ja tancada la Pro-League 2021-2022, la classificació final ha estat la següent : 1. Països Baixos, 42 punts; 2. Bèlgica, 35; 3. Índia, 30; 4. Alemanya, 28; 5. Argentina, 25; 6. Anglaterra, 24; 7. Espanya, 18; 8. França, 13; 9. Sud-àfrica, 1.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top