Publicitat
Esports

Montse Alcoba bat cinc rècords estatals al Campionat d’Espanya

Ha esdevingut la primwera esportista en batre cinc plusmarques en proves de força

Montse Alcoba, en el transcurs de la competició

L’aixecadora Montse Alcoba s’ha convertit en la primers esportista en batre cinc rècords estatals en competicions de força, tant en modalitat paralímpica com entre esportistes vàlids. Amb un aixecament de 115 quilos, passa a ser la dona que més pes ha aixecat en press de banca en una competició oficial a Espanya en qualsevol categoria de pes.

Alcoba va participar en el Campionat d’Espanya absolut de powerlifting que va tenir lloc a Carranque (Toledo) amb tres aixecaments vàlids, de 110, 113 i 115 quilos.

Va participar també al Campionat d’Espanya absolut de press de banca que es va desenvolupar a Chiva (València) i va batre dos nous rècords estatals dins de la federació AEP, amb marques de 110 i 112,5 quilos de pes.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top