Publicitat
Esports

CH Matadepera i CP Terrassa triomfen en el Campionat de Catalunya sub-17

Les joves promeses van acumular podis en una competició de molt nivell

Els representants del CH Matadepera en aquest campionat

Les instal·lacions del Club Halterofilia Matadepera van acollir el Campionat de Catalunya sub-17, amb la participació del CH Matadepera i del Club de Peses Terrassa. Els representants dels dos equips locals van rendir a un gran nivell.

Per part del Matadepera, els seus atletes van sumar un total d’onze medalles. En el capítol masculí, Jonh Sánchez Oliver, en la categoria de menys de 55 quilos de pes corporal, va obtenir tres medalles d’or amb unes marques de 45 quilos en arrencada i 61 en dos temps, per a un total olímpic de 106. Va fer la cinquena millor marca masculina de la competició amb 13 anys. Per la seva banda, Ricard Val Prieto, en la categoria de menys de 89 quilos de pes corporal, va fer unes marques de 85 en arrencada, 95 en dos temps i un total olímpic de 180. Va aconseguir la medalla d’or en les tres modalitats i va signar la quarta millor marca de la competició.

Pel que fa a la categoria femenina, Evelyn Gómez Sosa va dominar la categoria de menys de 49 quilos amb unes marques de 55 quilos en arrencada, 69 en dos temps i un total olímpic de 124. Va guanyar la medalla d’or en les tres modalitats i, amb 12 anys, va fer la millor marca femenina del campionat. Gisela García Ortiz, en la mateixa categoria, va fer 35 quilos en arrencada, 48 en dos temps i 83 de total olímpic. Va assolir el bronze en arrencada i la plata en dos temps i total olímpic.

Finalment, Mariona Padillo Gómez, en menys de 59 quilos de pes corporal, va fer unes marques de 58 quilos en arrencada, 60 en dos temps i un total olímpic de 118. Va ser or en arrencada i total olímpic i plata en dos temps.

L’equip del CP Terrassa en el campionat

El Club de Peses Terrassa va obtenir un total de 12 podis en aquest campionat. Muza al Hamad, en la categoria de +102 quilos, es va penjar tres medalles d’or amb unes marques de 95 quilos en arrencada, 110 en dos temps i 205 de total olímpic, signant la tercera millor marca del campionat. En categoria femenina, Lorena Alarcón va aconseguir tres medalles de plata en -71 quilos, amb 44 quilos en arrencada, 61 en dos temps i un total olímpic de 105. Laia Rodríguez, en -59 quilos, va assolir la medalla de bronze en arrencada amb 49 quilos i l’or en dos temps amb 65. Amb un total olímpic de 114 va finalitzar en la segona posició. Finalment, Núria Vallejo es va penjar tres medalles d’or en la categoria de -40 quilos amb 32 en arrencada, 35 en dos temps i un total olímpic de 67.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
CH Matadepera i CP Terrassa triomfen en el Campionat de Catalunya sub-17
To Top