Publicitat
Esports

Júlia Pons jugarà al Club Egara

El club del Pla del Bon Aire també incorpora Marta Fuentes i Hazuki Nagai

Júlila Pons en un partit amb el CD Terrassa

El Club Egara ha anunciat tres incorporacions en el seu equip femení de Divisió d’Honor de hockey de cara a la pròxima temporada. Es tracta de Júlia Pons, Marta Fuentes i Hazuki Nagai. Les tres ja havien militat al conjunt del Pla del Bon Aire en el passat.

L’arribada més destacada és la de la internacional Júlia Pons, després de jugar aquesta darrera temporada al Braxgata belga. Pons va iniciar una nova etapa a la lliga belga després de tota una trajectòria esportiva en el CD Terrassa. Marta Fuentes torna a l’Egara després d’una experiència a la lliga anglesa i Hazuki Nagai reforçarà un equip en el qual ja va jugar fa unes temporades i que va deixar per preparar amb la seva selecció els Jocs Olímpics de Tòquio.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Júlia Pons jugarà al Club Egara
To Top