Publicitat
Esports

Finalitza el torneig internacional de hockey plus

Aquest divendres arrenca el Campionat d’Espanya Màsters

El Línia 22 ha estat el guanyador de la categoria Trophy / RFEH

L’Estadi Olímpic de Terrassa ha acollit aquest dijous la jornada final de l’Internacional Parahockey Clubs Tournament, una competició de hockey plus que ha tingut com a escenari principal en els darrers dies l’Estadi Martí Colomer. Després dels darrers partits que s’han disputat en aquesta jornada, els equips guanyadors de les diferents categories han estat el FC Barcelona de la categoria Championship, el Club Egara en Challenge i el Línia 22 en la categoria Trophy.

L’acte de cloenda ha comptat amb la presència del president de la Federació Espanyola de Hockey, Santi Deó, i el regidor d’Esports i president del Comitè Organitzador del Mundial, Miguel Ángel Moreno, a més d’altres representants d’institucions.

Per altra banda, i dintre del programa de competicions que es disputen a Terrassa amb motiu del Mundial femení, el divendres comença a Terrassa el Campionat d’Espanya Màster +40 masculí i femení i +50 en categoria masculina. Les competicions se celebraran al Club Egara en l’apartat masculí (22 equips, 14 en la +40 i 8 en +50) i en el CD Terrassa en el femení (8 equips).

Participaran equips de la Comunitat Valenciana, Aragó, Catalunya, Euskadi, Andalusia, Madrid, Múrcia, Aragó, Astúries i Cantàbria.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top