Publicitat
Esports

Nou jugadors locals amb la selecció masculina de hockey

Espanya disputarà tres partits amistosos contra Austràlia a Terrassa i Sant Cugat

La selecció espanyola masculina de hockey realitza un stage de preparació fins al 18 de juliol a Terrassa i a Sant Cugat del Vallès. El seleccionador, Max Caldas, ha citat a un total de 25 jugadors, entre ells 9 terrassencs. Espanya jugarà en aquest període tres partits de preparació contra la selecció australiana. El primer serà el divendres dia 15 al Club Egara a les 12 hores; el segon el diumenge 17 a les 10.30 al Júnior de Sat Cugat; i el tercer el dilluns dia 18 a les 11 a l’Atlètic Terrassa.

Els jugadors terrassencs convocats en aquest stage són els següents: Jordi Bonastre, Pau Cunill i Marc Escudé, de l’Atlètic Terrassa; Marc Recasens, Gerard Clapés i Xavier Gispert, del Club Egara; Marc Miralles, del Polo; Eduard De Ignacio-Simó, del CD Terrassa; i Oriol Salvador, del Júnior.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Nou jugadors locals amb la selecció masculina de hockey
To Top