Publicitat
Esports

Dos atletes de la UA Terrassa en la final estatal sub-20 de 400 tanques

Gerard Fuentes i Enric Fernández, sisè i setè respectivament

Gerard Fuentes, sisè classificat a la final dels 400 metres tanques

Dos representants de la UA Terrassa van participar en la final de la prova dels 400 metres tanques en el Campionat d’Espanya sub-20 que es va disputar a Torrent (València). Gerard Fuentes es va classificar en la sisena posició amb un registre de 55″62. Enric Fernández, per la seva banda, va ser setè amb una marca de 55″73.

Dos representants més del club egarenc van competir en aquest campionat. Desireé Díaz va ser semifinalista en els 1.500 metres llisos, finalitzant en la novena posició de la seva sèrie amb un temps de 5’04″66. Eric Uviña va córrer els 200 metres llisos i va finalitzar setè de la seva sèrie de classificació amb una marca de 23″42.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Dos atletes de la UA Terrassa en la final estatal sub-20 de 400 tanques
To Top